Kaarinan Veneilijät Ry

Tukikohdat

Seuralla on käytössä kaksi hyvätasoisin palveluin varustettua saaritukikohtaa. Saaret ovat suosittuja jäsenistön vierailu- ja lomailupaikkoja. Paikoissa ovat jäsenistön käytössä mm. saunat, grillauspaikat, laiturit, poijut tms.

Toinen paikoista on seuralla vuodesta 1983 alkaen vuokralla ollut Marskär-niminen saari Paraisten Nauvossa Gullkronan eteläpuolella. Saaren omistaja Agneta Jansson on tunnettu lähellä olevan Stenskärin palveluista.

Marskär on kokonaisuudessaan lähes 16 ha laajuinen saari. Laituripalvelut ja parhaat kiinnittymismahdollisuudet ovat saaren koilliskulman laguunissa. Laituripaikat ovat kesän tuulilla erittäin suojaiset lähes kaikilla tuulen suunnilla. Vain kesäisin harvinaisehko suora itätuuli on jonkin verrain häiritsevä.

Toinen tukikohta on seuran vuodesta 1990 omistama Hallonholm Houskärin kunnassa Norrskatan länsipuolella. Seuralla on omistuksessa Hallonholmin pohjoispuolen tonttialue. Saarella on myös muita mökein varustettuja tontteja.

Hallonholm edustaa tyypillistä sisäsaariston havupuista saarta. Marskär puolestaan on sisä- ja ulkosaariston murtoalueella oleva enemmän ulkomerestä muistuttava paikka.

Liity jäseneksi
Liity jäseneksi